Παναθηναϊκός: «Ρέστα» για πρόκριση κόντρα στη Μακάμπι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

 Ο Σλούκας
O Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι (7/5, 21:15) για το καθοριστικό Game 5 των play-off που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four της Euroleague.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (sold out) την Μακάμπι Τελ-Αβίβ (7/5, 21:15) για το καθοριστικό Game 5 των play-off και θα ψάξει τη νίκη για να τσεκάρει το εισιτήριο του για το Final Four και την επιστροφή του στη μεγάλη σκηνή της Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ότι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα συμπεριληφθεί στη 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR για το κρίσιμο Game 5 με τη Μακάμπι. Ο Τούρκος κόουτς τόνισε πως η ομάδα του αξίζει να είναι στο Final 4 και τώρα θέλει περισσότερα. Ο Καλαϊτζάκης ανέφερε πως είχε όνειρο να παίξει ένα Game 5 μπροστά σε τόσο κόσμο

Στον αντίποδα ο Κάτας παραδέχθηκε πως θα είναι μια τρελή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Μπράουν τόνισε πως η πίεση θα βρίσκεται στην πλευρά του Παναθηναϊκού. Η Μακάμπι θα παραταχθεί στο κρίσιμο Game 5 χωρίς έναν εκ των πιο σημαντικών παικτών της, τον Γουέιντ Μπάλντγουιν. Κανονικά θα παίξει ο Ντιμπαρτολομέο.

Οι πράσινοι πήραν το Game 4 μέσα στο Βελιγράδι έχοντας κορυφαίους τους Σλούκα και Ναν και έτσι έκαναν το 2-2, θέλοντας να πανηγυρίσουν την πρόκριση στο Final Four μαζί με τους φιλάθλους τους.