Ολυμπιακός: Αποθέωση για Μπαρτζώκα στο «Γ.Καραϊσκάκης (vid)

Ολυμπιακός: Αποθέωση για Μπαρτζώκα στο «Γ.Καραϊσκάκης (vid)

Newsroom
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε τη θέση του στις εξέδρες του «Γ.Καραϊσκάκης» για τον ημιτελικό Ολυμπιακός - Άστον Βίλα και γνώρισε την αποθέωση, μαζί με τους παίκτες του Ολυμπιακού, από τους φιλάθλους.

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες της ομάδας... φρέσκοι ακόμα από την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου, βρέθηκαν στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Και γνώρισαν, όπως ήταν αναμενόμενο την αποθέωση. Ειδικά το όνομα του προπονητή του Ολυμπιακού έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών, οι οποίοι ζητoύσαν την κούπα της EuroLeague. Μάλιστα, ο Μπαρτζώκας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να κάνει δηλώσεις, φορώντας ένα κασκόλ του Ολυμπιακού και γνώρισε εκ νέου την αποθέωση.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει την πρόκριση για το Final Four μαζί με τον Παναθηναϊκό, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Φενέρμπαχτσε, με την τουρκική ομάδα να είναι η αντίπαλός του στον έναν από τους δύο ημιτελικούς.

@Photo credits: eurokinissi