Final Four 2024, GM Φενέρμπαχτσε: «Πιστεύουμε ότι έχουμε μια πολύ σοβαρή ευκαιρία στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Καλάθης Ναν
Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός θα παίξουν τον πρώτο ημιτελικό στο Final Four του Βερολίνου, με τον Ντέρια Γιανέρ να μιλά για τις πιθανότητες των Τούρκων.

Για το ματσάρισμα με τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague, στο Βερολίνο, μίλησε ο Ντέρια Γιανέρ, GM της Φενέρμπαχτσε.

Οι δηλώσεις του Ντέρια Γιανέρ

«Θα ζήσουμε μια διαδικασία που είναι υποψήφια για το καλύτερο Final Four των τελευταίων ετών. Δύο ελληνικές ομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε. Είναι υποψήφιο για να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά Final Four των τελευταίων ετών, τόσο από πλευράς θεατών όσο και από πλευράς ανταγωνισμού.

Δυστυχώς και οι τέσσερις ομάδες έχουν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στο Final Four, όπου θα υπάρχουν ομάδες με θεατές. Ζητάμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Αυτή είναι η κατάσταση.

Πρώτος μας αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να τους σεβαστούμε κι εμείς. Ξεκίνησαν ένα νέο σχέδιο. Ξεκίνησαν αυτόν τον δρόμο με επικεφαλής έναν Τούρκο προπονητή. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Εργκίν Αταμάν. Επαναλαμβάνει τις επιτυχίες που σημείωσε στην Τουρκία στο εξωτερικό. Κερδίσαμε ένα ματς και χάσαμε ένα ματς στην EuroLeague με τον Παναθηναϊκό.

Πιστεύουμε ότι είμαστε τυχεροί σε αυτό το ματς, τόσο σε επίπεδο μπάσκετ όσο και σε επίπεδο ποιότητας και χαρακτήρα της ομάδας. Ελπίζω να έχουμε ένα παιχνίδι όπου θα γίνεται λόγος μόνο για το μπάσκετ. Πιστεύουμε ότι έχουμε μια πολύ σοβαρή ευκαιρία στον ημιτελικό. Αν φτάσουμε στον τελικό, θα το συζητήσουμε τότε. Θέλουν αυτό το κύπελλο όσο και οι άλλες τρεις ομάδες και είναι δυναμικοί».

@Photo credits: eurokinissi