Final Four 2024, Καλάθης: «Η καρδιά μου ανήκει πάντα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Ο Καλάθης
Ο Νικ Καλάθης μίλησε για τον ημιτελικό της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Παναθηναϊκό, που για εκείνον έχει έναν έξτρα συναισθηματικό φόρτο.

Ο Νικ Καλάθης δεν ξεχνάει σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε ενόψει του ημιτελικού του Final Four της EuroLeague για το πώς αισθάνεται, που θα βρει απέναντί του την ομάδα στην οποία έγινε αρχηγός, φορώντας τη φανέλα της από το 2009 έως το 2012 και από το 2015 έως το 2020.

«Εκεί μεγάλωσα, έπαιξα περίπου επτά χρόνια. Η καρδιά μου θα είναι πάντα εκεί, τόσο μπασκετικά όσο και συναισθηματικά. Η Ελλάδα είναι ήδη το δεύτερο σπίτι μου. Πιστεύω ότι θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας γιατί θα είναι ένα υπέροχο περιβάλλον για σπουδαίο μπάσκετ και από τις δύο ομάδες» ανέφερε ο Νικ Καλάθης.

Που δεδομένα θα βλέπει με... διαφορετικό μάτι αυτόν τον ημιτελικό, απέναντι στην ομάδα με την οποία καθιερώθηκε στην EuroLeague. Ενώ φυσικά δεν αποτελεί τον μοναδικό Έλληνα του ρόστερ της Φενέρμπαχτσε, αφού στο πλάι του έχει τους Γιώργο Παπαγιάννη και Τάιλερ Ντόρσεϊ.