Παναθηναϊκός: Δείπνος Γιαννακόπουλου και «είστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη» ενόψει Final Four

Παναθηναϊκός: Δείπνος Γιαννακόπουλου και «είστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη» ενόψει Final Four

Newsroom
Χειραψία Γιαννακόπουλου - Σλούκα
Τόνωση του ηθικού σε οικογενειακή ατμόσφαιρα στον Παναθηναϊκό υπό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λίγες μέρες πριν από το Final Four του Βερολίνου.

Εν μέσω οικογενειακού κλίματος, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσε τη Δευτέρα (20/5) στο εστιατόριο «Κιβωτός» της Κηφισιάς δείπνο στους αθλητές, τους προπονητές και τα μέλη του staff του Παναθηναϊκού AKTOR. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Final 4 του Βερολίνου εκφράζοντας πίστη στις δυνατότητες τους, ενώ επανέλαβε αυτό που τους είχε πει μετά το πρώτο ματς με τη Μακάμπι ότι δηλαδή θεωρεί πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Επίσης, εκθείασε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα πάρα το γεγονός ότι πριν λίγους μήνες οι περισσότεροι δεν γνωρίζονταν καν μεταξύ τους. Τους τόνισε πως έχουν ήδη πετύχει κάτι ιστορικό φτάνοντας στο Final 4 με μια ομάδα που πέρσι τερμάτισε στη 17η θέση σημειώνοντας ότι έχουν μπροστά τους μια μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν κάτι ακόμη πιο σπουδαίο και μοναδικό κατακτώντας την Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.