Μπαρτζώκας για αστεία στιγμή της σεζόν: «Η σχέση μου με τον Λαρεντζάκη φτιάχνει ανέκδοτα» (vid)

Μπαρτζώκας για αστεία στιγμή της σεζόν: «Η σχέση μου με τον Λαρεντζάκη φτιάχνει ανέκδοτα» (vid)

Newsroom
μπαρτζώκας
Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Μόουζες Ράιτς και Φιλίπ Πετρούσεφ πήραν σειρά για να επιλέξουν την καλύτερη, την χειρότερη και την πιο αστεία στιγμή της σεζόν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκλεψε την παράσταση με τα όσα είπε αναφορικά με τις αστείες στιγμές κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα λέει... διάφορα και όπως είπε χαρακτηριστικά «πολλές φορές μέσα στην ένταση και το στρες χάνεις το χιούμορ σου. Αυτά που μου λένε οι συνεργάτες μου, αυτά που λέω σε στιγμές στρες και έντασης τις στιγμές των παιχνιδιών, μου τα λένε μετά και γελάω και εγώ με τον εαυτό μου. Συν το γεγονός ότι η σχέση μας με τον Γιαννούλη (σ.σ. Λαρεντζάκη) φτιάχνει πολλές φορές ανέκδοτα. Τι του λέω, τι μου λέει και έχει πλάκα».

Αντίστοιχα ο Μόουζες Ράιτ επέλεξε ως αστεία στιγμή τον... Άλεκ Πίτερς, ενώ ο Φιλίπ Πετρούσεφ θυμήθηκε την άφιξη του στην Ελλάδα και τη στιγμή που έδειξε τα τρία δάχτυλα «όπως κάνουμε στη Σερβία, αλλά νόμιζαν ότι υπέγραψα τριετές συμβόλαιο».

Όσον αφορά την καλύτερη στιγμή ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε τη νίκη στο Μόναχο απέναντι στην Μπαγερν θεωρώντας ότι ήταν το turning point για να φτάσει ο Ολυμπιακός σε αυτό το σημείο, με τον Ράιτ να στέκεται στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τον Πετρούσεφ στην πρόκριση στο Final Four.

Όσο για τις χειρότερες στιγμές τους; Ο Έλληνας τεχνικός έκανε αναφορά στην ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Game 3 και δη με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, ο Αμερικανός σέντερ επέλεξε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Πετρούσεφ το Game 3 κάνοντας ειδική αναφορά στο φάουλ που έκανε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.