Παναθηναϊκός: Χαμός στο ΟΑΚΑ, ο κόσμος περιμένει να αποθεώσει τους πρωταθλητές Ευρώπης (vid)

Παναθηναϊκός: Χαμός στο ΟΑΚΑ, ο κόσμος περιμένει να αποθεώσει τους πρωταθλητές Ευρώπης (vid)

Νίκος Καρφής
OAKA ΠΑΟ
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR έχει δημιουργήσει πράσινη λαοθάλασσα έξω από το ΟΑΚΑ και περιμένει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

O Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR κατέκτησε το 7ο τρόπαιο της Euroleague στην ιστορία του και ο οργανισμός των πράσινων ζει ανεπανάπηπτες στιγμές. Από την άφιξη της αποστολής, την τρομερή υποδοχή του κόσμου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ με την αποστολή να κατευθύνεται για το ΟΑΚΑ, οι φίλαθλοι της ομάδας ανυπομονούν να τους αποθεώσουν και εκεί

Στο δρόμο για το ΟΑΚΑ, ο Λούκα Βιλντόσα πήρε τη σημαία του Παναθηναϊκού και την ανέμιζε, ενώ την παράσταση έκλεψε και ο Ματίας Λεσόρ που πίνει από ένα μπουκάλι.

Έξω από το ΟΑΚΑ γίνεται χαμός, με τους φίλους του τριφυλλιού να έχουν δημιουργήσει μια λαοθάλασσα και να περιμένουν το ανοιχτό πούλμαν του τριφυλλιού για να αποθεώσουν τους παίκτες και τον Εργκίν Αταμάν.

Δείτε το video της ΚΑΕ

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.