Γιαννακόπουλος: «Ποτέ μην σταματάς να ονειρεύεσαι»

Γιαννακόπουλος: «Ποτέ μην σταματάς να ονειρεύεσαι»

Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε το μυστικό της επιτυχίας και συνάμα κοίταξε και την «επόμενη ημέρα» λέγοντας «ποτέ μην σταματάς να ονειρεύεσαι».

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, μία ημέρα μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βερολίνο, έδωσε με τον δικό του τρόπο την εξήγηση της επιτυχίας.

«Μια παρέα ανθρώπων του «αποτελέσματος» χθες έδωσαν ένα μάθημα σε όλη την ευρωπαϊκή κοινότητα και κυρίως σ' εμάς τους Έλληνες:

«Θέτεις τον στόχο, κόβεις τα πολλά τα λόγια, ορκίζεσαι στον εαυτό σου ότι θα πετύχεις τον στόχο και όσο κόντρα και να σου πάνε (ακομα καλύτερα να σου πάνε κόντρα - γιατί είναι δειγμα ότι εισαι στον σωστό δρόμο) με στωικότητα και σεβασμό τον πετυχαίνεις! Ποτε με σταματάς να ονειρεύεσαι» ήταν η χαρακτηριστική ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.