Παναθηναϊκός: Ποιο από τα επτά ευρωπαϊκά τρόπαια σας ενθουσίασε περισσότερο; (poll)

Παναθηναϊκός: Ποιο από τα επτά ευρωπαϊκά τρόπαια σας ενθουσίασε περισσότερο; (poll)

Ο Σλούκας
Το Gazzetta ζητά από τους αναγνώστες του να επιλέξουν ποιο από τα 7 ευρωπαϊκά τρόπαια του Παναθηναϊκού τους ενθουσίασε περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός έραψε το 7ο αστέρι του στο Βερολίνο μετά τη νίκη επί της Ρεάλ στον τελικό. Στην επιστροφή στην Ελλάδα έγινε ο κακός χαμός, τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στην πορεία μέχρι το ΟΑΚΑ, εκεί όπου περίμενε πράσινη λαοθάλασσα.

Οι... πράσινοι ξεκίνησαν την συλλογή των τίτλων το 1996, όπου κατέκτησε το ευρωπαϊκό κόντρα στη Μπαρτσελόνα με την τάπα του Βράνκοβιτς. Ο δεύτερος τίτλος ήρθε το 2000 στη Θεσσαλονίκη με κορυφαίους τους Ρέμπρατσα και Κάτας. Το 2002 το τριφύλλι πήγε μέσα στην Μπολόνια και νίκησε την ομάδα της πόλης, έχοντας ως ηγετικές φυσιογνωμίες τους Μποντίρογκα και Κουτλουάι.

To 2007 ο Παναθηναϊκός το σήκωσε στην Αθήνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και το ΟΑΚΑ με ΜVP τον Διαμαντίδη, ενώ δύο χρόνια μετά τα κατάφερε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στο Βερολίνο με MVP τον Σπανούλη, έχοντας στο παρκέ μία από τις σπουδαιότερες ομάδες που έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους σε ευρυπαϊκά παρκέ. Το 2011 ο Διαμαντίδης ήταν και πάλι απόλυτος πρωταγωνιστής, με το τριφύλλι να ράβει το 6ο στον τελικό με τη Μακάμπι.

Χρειάστηκε να περιμένει 13 χρόνια για να φτάσει στην κορυφή και 7η φορά, στο Βερολίνο.... καθαρίζοντας τη Ρεάλ του Ματέο. O Kώστας Σλούκας ήταν ο άνθρωπους που... σκότωσε τους Ισπανούς, σε έναν τελικό που δεν έχασε σουτ σε μια απίθανη παράσταση.

Το Gazzetta βάζει στην εξίσωση για άλλη μια φορά τους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν ποιος από τους επτά ευρωπαϊκούς τίτλους του τριφυλλιού σας ενθουσίασε περισσότερο.

Έφτασε η ώρα να ψηφίσετε.

Loading...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.