Κίναν Έβανς: Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ζάλγκιρις μετά την εγχείρηση

Newsroom
Κίναν Έβανς
Ο Κίναν Έβανς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και η Ζάλγκιρις δημοσίευσε τη φωτογραφία του, ενημερώνοντας πως όλα πήγαν καλά και η αποθεραπεία του θα κρατήσει 6 με 8 μήνες.

Τα νέα για τον Κίναν Έβανς δεν ήταν καθόλου ευχάριστα. Σε ανύποπτη φάση για τα play off του πρωταθλήματος Λιθουανίας, ο γκαρντ της Ζάλγκιρις αποχώρησε τραυματίας και χειρουργήθηκε στο γόνατο, μετά τη ρήξη του επιγονατιδικού συνδέσμου στο αριστερό πόδι.

Γεγονός που φυσικά έρχεται σε άμεση συνάρτηση με τον Ολυμπιακό και τη συμφωνία των δύο πλευρών για το προσεχές καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει προσύμφωνο και στο Gazzetta διαβάσατε αναλυτικά όλα τα σενάρια που υπάρχουν σχετικά με τον Έβανς και το αν τελικά θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Το θετικό για τον Αμερικανό γκαρντ, που θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 μήνες, είναι πως η εγχείρηση πήγε καλά. Ο Έβανς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με τον λογαριασμό της Ζάλγκιρις να τον φωτογραφίζει χαμογελαστό, ενημερώνοντας για την κατάστασή του.

Η φωτογραφία του Κίναν Έβανς μετά την εγχείρηση

@Photo credits: twitter/ @Zalgiris

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.