Παναθηναϊκός, Ναν: Ο Αμερικανός έκανε ποστ με επτά αστέρια

Παναθηναϊκός, Ναν: Ο Αμερικανός έκανε ποστ με επτά αστέρια

Newsroom
Κέντρικ Ναν
Επτά αστέρια, επτά ευρωπαϊκοί τίτλοι για τον Παναθηναϊκό, με τον Κέντρικ Ναν να ποστάρει τις φωτογραφίες από το... μαγικό πράσινο διήμερο.

Ο Κέντρικ Ναν αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών στην εκπληκτική πορεία του Παναθηναϊκού, που τον οδήγησε ως την κορυφή της Ευρώπης. Και ο Αμερικανός φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να ποστάρει τις αγαπημένες του στιγμές από όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής καθώς και τη Δευτέρα.

«Η δουλειά έγινε» γράφει ο Ναν στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, βάζοντας δίπλα τα επτά αστέρια του Παναθηναϊκού, που συμβολίζουν βέβαια τα ευρωπαϊκά του τρόπαια. Με τις κατάλληλες φωτογραφίες να συνοδεύουν τη λεζάντα.

Κρατώντας την κούπα της EuroLeague δίπλα στον γιο του. Από το λεωφορείο της επιστροφής που μετέφερε την αποστολή από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ και το... πάρτι που έλαβε χώρα εκεί. Εκστασιασμένος από την ατμόσφαιρα ο Ναν έκλεισε με αυτόν τον τρόπο το κεφάλαιο της φετινής EuroLeague και τόσο εκείνος, όσο ο οργανισμός του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για τους ημιτελικούς της Stoiximan Basket League, καθώς το πρωτάθλημα παραμένει στόχος της ομάδας.

Το ποστ του Ναν στο twitter

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.