Μπέβερλι: Μετέφερε συγχαρητήρια σε Παναθηναϊκό και Σέλτικς

Newsroom
Πάτρικ Μπέβερλι
Ένα tweet συγχαρητηρίων για τον Παναθηναϊκό και τους Μπόστον Σέλτικς έκανε ο Πάτρικ Μπέβερλι, ένεκα της κατάκτησης της EuroLeague αλλά και του τίτλου της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA αντίστοιχα.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι μπορεί να σκέφτεται σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν, μιας και το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς τελείωσε, ωστόσο δεν ξέχασε και το ευρωπαϊκό παρελθόν του.

Ο Αμερικανός γκαρντ μετέφερε τα συγχαρητήριά του τόσο στους Σέλτικς, που με τη «σκούπα» απέναντι στους Πέισερς κατέκτησαν τον τίτλο της Ανατολικής Περιφέρειας, αλλά και στον Παναθηναϊκό για τον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο στο Βερολίνο.

Ο Μπέβερλι, που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό στο παρελθόν, μετά τα συγχαρητήριά του, ανέφερε πως θα βάλει στο τραπέζι σε επόμενο βίντεό του, τη σύγκριση μεταξύ NBA και EuroLeague play off, έχοντας φυσικά εμπειρία και από τις δύο καταστάσεις.

Το tweet του Μπέβερλι με τα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.