EuroLeague Final Four 2024: Ο τελικός από τις κάμερες των διαιτητών

EuroLeague Final Four 2024: Ο τελικός από τις κάμερες των διαιτητών

Η άποψη των διαιτητών στο τελικό της EuroLeague.
Οι κάμερες των δύο εκ των τριών διαιτητών του τελικού της EuroLeague, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, δίνει μία εντελώς διαφορετική ματιά στο θρίαμβο των «πράσινων».

Οι δύο διαιτητές του τελικού της EuroLeague, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης,Ίλια Μπελόσεβιτς, Φερνάντο Ρότσα (ο τρίτος ήταν ο Γάλλος Ντιφάλα) φορούσαν την κάμερά τους σε φανερό σημείο.

Σκοπός να αποτυπωθεί και η ματιά των διαιτητών σε ένα τόσο μεγάλο ματς. Και το τελικό αποτέλεσμα δείχνει ότι ο κόπος άξιζε.

Από τη χαιρετούρα με τους παίκτες, στις πρώτες... απειλές προς τους προπονητές για να ελέγξουν τους παίκτες και τους πάγκους του. Και από εκεί, στο «κόψε τα παιχνίδια» στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ όταν επιχείρησε να διαμαρτυρηθεί για ένα φάουλ και στο διάλογο ανάμεσα στους τρεις διαιτητές για τα τρία φάουλ του Κέντρικ Ναν και τα δύο του Έντι Ταβάρες.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.