Μακάμπι: Ανανέωσε ο Κάτας για άλλα δύο χρόνια

Μακάμπι: Ανανέωσε ο Κάτας για άλλα δύο χρόνια

Newsroom
Ο Κάτας στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ο Όντεντ Κάτας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της Μακάμπι Τελ Αβίβ για άλλα δύο χρόνια όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ισραηλινό σύλλογο.

Η πολύ καλή πορεία της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη φετινή Euroleague αποτέλεσε και το... εισιτήριο του Όντεντ Κάτας προκειμένου να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Μακάμπι.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα του λαού, ο Ισραηλινός τεχνικός θα συνεχίσει να κάθεται στην άκρη του πάγκου για άλλα δύο χρόνια και πιο συγκεκριμένα (τουλάχιστον) έως το καλοκαίρι του 2026. Φέτος έφτασε μια ανάσα από το Final Four έχοντας προηγηθεί με 2-1 νίκες του Παναθηναϊκού AKTOR ωστόσο οι «πράσινοι» απάντησαν στο break και πήραν τη πρόκριση στο Βερολίνο όπου και στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Όντετ Κάτας αποτελεί τον head coach της Μακάμπι από το 2022, όπερ και σημαίνει ότι θα κλείσει τετραετία στην ομάδα μετά και τη λήξη του νέου συμβολαίου που υπέγραψε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.