Μποντιρόγκα, EuroLeague: Οι υποψήφιες πόλεις για το Final Four του 2025

Ο Μποντιρόγκα αποκάλυψε τις υποψήφιες πόλεις για το Final Four του 2025
Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα παραχώρησε συνέντευξη στη σερβική τηλεόραση, μιλώντας για το Final Four του 2025 και εξηγώντας ότι η απόφαση για την πόλη που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς θα παρθεί μέσα στον μήνα.

Το Final Four του Βερολίνου ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό AKTOR να επιστρέφει στην κορυφή της Ευρώπης για έβδομη φορά στην ιστορία του και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με την πόλη που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της EuroLeague Basketball, Ντέγιαν Μποντιρόγκα παραχώρησε συνέντευξη στη σερβική TV Nova όπου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις υποψηφιότητες του 2025, τονίζοντας σχετικά: «Αρχικώς, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το Βελιγράδι φιλοξένησε άψογα δυο διοργανώσεις τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον έχει σημαντικές πιθανότητες να διοργανώσει εκ νέου το Final Four. Θα ληφθούν υπόψη διάφορες παράμετροι όπως επί παραδείγματι το γήπεδο, η χωρητικότητα και οι εγκαταστάσεις που απαιτούνται. Ο ανταγωνισμός για την επόμενη χρονιά αφορά το Άμπου Ντάμπι, τη Βαρκελώνη και το Βελιγράδι. Η απόφαση θα παρθεί μέσα στον επόμενο μήνα».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.