Αρμάνι Μιλάνο: Θέλει να γεμίσει τη ρακέτα της με τον Ουσμάνε Ντιόπ

Αρμάνι Μιλάνο: Θέλει να γεμίσει τη ρακέτα της με τον Ουσμάνε Ντιόπ

Αρμάνι Μιλάνο: Θέλει να γεμίσει τη ρακέτα της με τον Ουσμάνε Ντιόπ
Η Αρμάνι Μιλάνο θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια και παράλληλα προχωρά τον σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της σεζόν 2024/25.

Η Αρμάνι Μιλάνο απέτυχε εκ νέου να προκριθεί στα play off της EuroLeague και πλέον έχει μπροστά της τους τελικούς της Serie A απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το BasketNews, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα θέλει να γεμίσει τη ρακέτα της με τον Ουσμάνε Ντιόπ, έχοντας καταθέσει ήδη πρόταση στην πλευρά του παίκτη.

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος φόργουορντ (2μ.04) αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια στη Σάσαρι με την οποία αναδείχτηκε πέρσι Πιο Βελτιωμένος Παίκτης στην ιταλική λίγκα.

Φέτος ο Ντιόπ μέτρησε 11.5 πόντους και 5.3 ριμπάουντ σεη Serie A. Σε ό,τι αφορά την Αρμάνι, θα παραταχθεί με διαφορετική frontline την επόμενη χρονιά αφού οι Άλεξ Πόιθρες και Γιοχάνες Βόιτμαν αναμένεται να αποχωρήσουν από το Μιλάνο.

Την ίδια στιγμή, ο Κάιλ Χάινς ενδέχεται να αποσυρθεί ενώ ο αρχηγός Νικολό Μέλι δεν έχει ακόμη συμφωνήσει για την επέκταση της συνεργασίας του με την Αρμάνι.

Αντίθετα, ο Τζος Νίμπο φέρεται να έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο.

@Photo credits: BCL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.