Παρί: «Στοχεύει την απόκτηση του Κοζέρ»

Ο Φαμπιέν Κοζέρ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Παρί κατέκτησε πριν από μερικές εβδομάδες το EuroCup εξασφαλίζοντας μία θέση στην Euroleague και ήδη φαίνεται ότι είναι έτοιμη να «ταράξει τα νερά».

Η μετάβαση από μία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε μία άλλη σίγουρα δεν αποτελεί εύκολο έργο. Μία κατάσταση που γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν αφορά τη συμμετοχή μίας ομάδας στην Euroleague. Παρά τα όσα δύσκολα συνεπάγονται, η Παρί που κατέκτησε το EuroCup πριν από μερικές εβδομάδες και έκλεισε μία θέση για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση της νέας σεζόν, φαίνεται ότι θέλει να κάνει από νωρίς «θόρυβο».

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ένα δημοσίευμα της ισπανικής AS, η ομάδα από τη γαλλική πρωτεύουσα θέλει να αποκτήσει τον Φαμπιέν Κοζέρ. Ο 36χρονος Γάλλος γκαρντ, τα τελευταία 7 χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ τη φετινή σεζόν στην Euroleague μετρούσε κατά μέσο όρο από 5,1 πόντους με 1,3 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 15:13 λεπτά εντός παρκέ.

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.