«Πολύ κοντά για να συνεχίσει στη Ρεάλ ο Χεζόνια»

«Πολύ κοντά για να συνεχίσει στη Ρεάλ ο Χεζόνια»

O Χεζόνια
Ένα δημοσίευμα φέρνει τον Μάριο Χεζόνια πολύ κοντά σε νέα συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συμβόλαιο δύο ετών, έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το όνομα του Μάριο Χεζόνια έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες τις προηγούμενες ημέρες, ανάμεσά τους και ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, ο Κροάτης φόργουορντ, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί και στο Προολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας, δεν πρόκειται να το κουνήσει από τη Μαδρίτη.

Ένα ποστ δημοσιογράφου που συνεργάζεται με το ραδιόφωνο της Marca, η οποία έχει.. ιδιαίτερη σχέση με τη Ρεάλ, αναφέρει ότι η Ρεάλ και η Χεζόνια βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο και αναμένεται να ολοκληρωθούν θετικά. Τονίζει παράλληλα, ότι η συμφωνία είναι πολύ κοντά να οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχει κλείσει στο 100%.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αναφέρουν ότι ο Χεζόνια θα υπογράψει για δύο χρόνια, έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ, συν ένα μπόνους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.