Καμπόκλο, Παρτιζάν: Πληρώνει το πρόστιμο και μένει στους «ασπρόμαυρους»

Καμπόκλο, Παρτιζάν: Πληρώνει το πρόστιμο και μένει στους «ασπρόμαυρους»

Καμπόκλο, Παρτιζάν: Πληρώνει το πρόστιμο και μένει στους «ασπρόμαυρους»
O Μπρούνο Καμπόκλο έφυγε εσπευσμένα για τις ΗΠΑ πριν από τους τελικούς των play off στη Σερβία ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα ωστόσο ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων», Οστόγια Μιχαΐλοβιτς εξήγησε ότι ο Βραζιλιάνος σέντερ θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η μπερδεμένη χρονιά της Παρτιζάν ολοκληρώθηκε πρόσφατα με την απώλεια του πρωταθλήματος στη Σερβία.

Στο μεσοδιάστημα, ο Μπρούνο Καμπόκλο δεν αγωνίστηκε στο Game 1 με τον Ερυθρό Αστέρα αφού μετέβη στις ΗΠΑ προκειμένου να παραστεί στη δίκη για την κηδεμονία του γιου του με αντίδικο την πρώην σύντροφό του, ενώ αρχικά είχε διαρρεύσει πως έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Βραζιλίας, κάτι που διέψευσε ο Άτσο Πέτροβιτς.

Το κλαμπ ήταν έτοιμο να κινηθεί νομικά κατά του Βραζιλιάνου σέντερ, ο οποίος μέτρησε φέτος 9.4 πόντους, 4.0 ριμπάουντ, 0.2 ασίστ, 0.6 κλεψίματα και 0.7 μπλοκ σε 19:23 μέσο όρο στη EuroLeague.

Το ζήτημα είχε να κάνει με το μέλλον του Καμπόκλο στην Παρτιζάν όμως ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων», Οστόγια Μιχαΐλοβιτς επιβεβαίωσε στο podcast «Telcast» πως θα μείνει και του χρόνου. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι ο παίκτης θα πληρώσει πρόστιμο επειδή παραβίασε τους κανονισμούς του συλλόγου και αποχώρησε οικειοθελώς πριν από το τέλος της σεζόν όμως δεν τίθεται άλλο ζήτημα.

«Θα πληρώσει το πρόστιμο, αλλά θα μείνει στην Παρτιζάν», είπε εν συντομία Μιχαΐλοβιτς.

@Photo credits: ABA Liga, Dragana Stjepanović

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.