Πάντερ: Επίσημα τέλος από την Παρτίζαν, οδεύει προς Μπαρτσελόνα

Πάντερ: Επίσημα τέλος από την Παρτίζαν, οδεύει προς Μπαρτσελόνα

Ο Κέβιν Πάντερ της Παρτιζάν κόντρα στον Παναθηναϊκό
Η Παρτίζαν ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κέβιν Πάντερ μετά από τρεις σεζόν. Προς Μπαρτσελόνα κινείται ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο Κέβιν Πάντερ αποτελεί παρελθόν από την Παρτίζαν, μετά από τρεις σεζόν συνεργασίας. Η ομάδα από τη Σερβία, η οποία θα αγωνιστεί στη EuroLeague και την επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε την αποχώρηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος ετοιμάζεται - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

«Ο αρχηγός των ασπρόμαυρων και η ομάδα έφτασαν σε συμφωνία για να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες της Παρτίζαν τα τρία τελευταία χρόνια θα παραμείνει για πάντα μέλος της οικογένειας των άσπρων και μαύρων. «Κεπ» ό,τι και αν κάνεις στο υπόλοιπο της καριέρας σου, θα είσαι για πάντα ένας ασπρόμαυρος του Βελιγραδίου», αναφέρει το μήνυμα της Παρτίζαν.

Τη φετινή χρονιά ο Πάντερ δεν είχε τη σταθερότητα που έδειξε πρόπερσι, αλλά κατέγραψε νούμερα στην EuroLeague, μετρώντας 15 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά που βρισκόταν στο παρκέ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.