Παναθηναϊκός: Εκδήλωση στη Νέα Υόρκη με Πιτίνο και Αλβέρτη (vids)

Παναθηναϊκός: Εκδήλωση στη Νέα Υόρκη με Πιτίνο και Αλβέρτη (vids)

Ο Ρικ Πιτίνο και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.
Ο Σύλλογος Φιλάθλων Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη, Panatha USA, τίμησε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Ρικ Πιτίνο.

Η καρδιά του Παναθηναϊκού χτύπησε δυνατά στη Νέα Υόρκη. Ο Σύλλογος Φιλάθλων Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη, Panatha USA, τίμησε τον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκο Αλβέρτη, αλλά και τον πρώην προπονητή της ομάδας, Ρικ Πιτίνο σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου στον πολυχώρο Terrace on the Park, στην περιοχή Φλάσινγκ Μέντοους.

«Το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή για εμένα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, διότι μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις καταφέρνεις πράγματα και φτάνεις σε ένα επίπεδο. Μόνος σου δεν μπορείς. Χρειάζεσαι έναν συνοδοιπόρο, κάποιον συναθλητή, κάποιον φίλο. Πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ γιατί με κάνατε κι ένοιωσα σπίτι μου, σας νοιώθω φίλους μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό», ήταν τα λόγια του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Με τον Ρικ Πιτίνο να τονίζει: «Ήταν εξαιρετική χρονιά να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό να κερδίζει την Ευρωλίγκα. (Στο πρωτάθλημα) ήταν 0-2 με τον Ολυμπιακό. Καθόμουν έξω και παρακολουθούσα τον τελικό και όλοι ήθελαν να δουν το χόκεϊ. Τους λέω πηγαίνετε κάτω να δείτε το χόκεϊ, εγώ βλέπω τον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω τι λέτε».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Ντίνος Κωνσταντίνου, τα διοικητικά στελέχη της ομάδας του Saint John’s, Στέφεν Ντομπρόσκι, Τζον Ντίφλεϊ και Νικόλαος Βεντίκος, ο δικηγόρος Βιν Οχάνι από την εταιρεία Storm Marketing, που συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο και ο Αρχιμανδρίτης π. Γεδεών Βαρύτιμος, που εκπροσώπησε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.

@Photo credits: Panatha USA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.