Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε Μπράουν: «Και με τον άλλον, παίρνουμε την Euroleague αήττητοι;»

Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε Μπράουν: «Και με τον άλλον, παίρνουμε την Euroleague αήττητοι;»

Newsroom
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Τον ερχομό του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό... προανήγγειλε μέσω στόρι στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δύο στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και φαίνεται πως με τον δικό του τρόπο προαναγγέλλει τον ερχομό του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην γκαρντ της Μακάμπι ήταν βασικός στόχος των «πρασίνων» και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ τον... έδειξε μέσω των στόρι του.

«Καλημέρα free. Ήρθε ο καφές (σ.σ. Μπράουν) ο δικός μου και υπέγραψε και ο καφές ο δικός σου. Free, με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει παίρνουμε την EuroLeague αήττητοι; Τι πιστεύεις;» αναφέρει στα ποσταρίσματά του, δείχνοντας πως το deal φαίνεται να έχει τελειώσει και πως ο Μπράουν θα φοράει τα «πράσινα».

Άλλωστε, μετά και το φινάλε των υποχρεώσεών του στο Ισραήλ, ο Μπράουν αποχαιρέτησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την περασμένη σεζόν στη EuroLeague ο Μπράουν έκανε μια πολύ καλή σεζόν, μετρώντας 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ και ένα κλέψιμο σε 30 λεπτά που πατούσε παρκέ για την ομάδα του Κάτας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.