Παναθηναϊκός, Μεταγραφές: Οι Ιταλοί συνδέουν τους «πρασίνους» και τη Ρεάλ με τον Σενγκέλια

Newsroom
Σενγκέλια
Για ενδιαφέρον τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπο του Τόρνικε Σενγκέλια κάνει λόγω η Corriere dello Sport.

Ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση της EuroLeague έχει μπει πολύ δυνατά στην αγορά για να παρουσιαστεί ενισχυμένος την επόμενη σεζόν. Ήδη ο Λορέντζο Μπράουν έβαλε την υπογραφή του και αναμένεται μονάχα η ανακοίνωση, με τους Ιταλούς ωστόσο να γράφουν για... ματιές στον Τόρνικε Σενγκέλια.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο Γεωργιανός φόργουορντ συγκέντρωσε ενδιαφέρον από δύο ομάδες, τον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον Σενγκέλια έτοιμο προς αποχώρηση από τη Βίρτους, ένεκα του μεγάλου του συμβολαίου του, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, οι μνηστήρες λογικό να αυξάνονται.

Η Βίρτους θέλει να εξοικονομήσει αυτά τα χρήματα, ώστε να χτίσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν με σύνεση και έτσι οι Ιταλοί συνέδεσαν τον Σενγκέλια με τον Παναθηναϊκό αλλά και τους Μαδριλένους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.