Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε τον Κάνααν!

Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε τον Κάνααν!

Ο Αϊζάια Κάνααν.
Αϊζάια Κάνααν και Ολυμπιακός θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από μία διετία, με τους «ερυθρολεύκους» να αποχαιρετούν τον Αμερικανό γκαρντ.

Ο Αϊζάια Κάνααν ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Ολυμπιακό, μετά και το πέρας της φετινής σεζόν. Επί δύο συναπτά έτη ο Αμερικανός αποτέλεσε κομμάτι της περιφέρειας των Πειραιωτών, αλλά πλέον καλείται να βρει νέα μπασκετική στέγη, με τους «ερυθρολεύκους» να τον αποχαιρετούν και επίσημα.

«Ευχαριστούμε για την πίστη, τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση στον οργανισμό του Ολυμπιακού. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το επόμενο βήμα στην καριέρα σου» ήταν το μήνυμα του Ολυμπιακού στο ποστ για τον Κάνααν.

Ο 33χρονος γκαρντ έμεινε στον Ολυμπιακό για δύο έτη, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2023), δύο κύπελλα (2023, 2024) και δύο Super Cup (2023, 2024) έχοντας τη δική του συνεισφορά στην πορεία των «ερυθρολεύκων» σε δύο Final Four κατά τη δική του θητεία.

Στη φετινή του σεζόν έκλεισε με 11.1 πόντους (42.5% 3π.), 1.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ, στα 23'03'' που πατούσε παρκέ.

Το ποστ του Ολυμπιακού για τον Κάνααν

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.