Μπαρτσελόνα, Μεταγραφές: Επισημοποίησε το deal με τον Κέβιν Πάντερ!

Μπαρτσελόνα, Μεταγραφές: Επισημοποίησε το deal με τον Κέβιν Πάντερ!

Πάντερ
Μπαρτσελόνα και Κέβιν Πάντερ θα προχωρήσουν μαζί την επόμενη σεζόν, με τον Αμερικανό να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της σεζόν για την ομάδα του Πενιαρόγια.

Ο Κέβιν Πάντερ είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός αποτελεί την πρώτη κίνηση των Καταλανών για τη σεζόν 2024-25, πραγματοποιώντας ένα deal που... άργησε έναν χρόνο.

Η Μπαρτσελόνα ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι να κάνει δικό της τον Κέβιν Πάντερ, αλλά η συμφωνία δεν τελεσφόρησε. Με καθυστέρηση ενός καλοκαιριού, ο Πάντερ θα φορέσει τα χρώματα των μπλαουγράνα για την επόμενη σεζόν, ώστε να γίνει ένα επιθετικό... όπλο στα χέρια του Τζοάν Πενιαρόγια.

Ο Πάντερ έκλεισε την περασμένη σεζόν με την Παρτίζαν έχοντας 15 πόντους μέσο όρο στα 29 λεπτά που βρισκόταν στο παρκέ, με 2.6 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.