Χουάντσο: «Μου αρέσει να είμαι στον Παναθηναϊκό, είμαι εδώ για να κερδίζω»

Χουάντσο: «Μου αρέσει να είμαι στον Παναθηναϊκό, είμαι εδώ για να κερδίζω»

Νίκος Καρφής
Ο Χουάντσο
O Χουάντσο Ερνανγκόμεθ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και έδειξε τα συναισθήματα του.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ κατέκτησε τη Εuroleague αλλά και τη Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR. Ο Ισπανός φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στο «Basketnews» και μίλησε για την... περιπέτεια του με το πρόβλημα υγείας και τον τραυματισμό, αλλά και το μέλλον του στο τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το πρόβλημα υγείας: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν βρισκόμουν στο νοσοκομείο και δεν ήξερα τι θα γίνει. Πέρασα πολύ άσχημα πριν μερικές εβδομάδες».

Για τον τραυματισμό στην γάμπα: «Αν και είχα πρόβλημα στην γάμπα, ήθελα να αγωνιστώ απέναντι στη Μακάμπι. Περίμενα ολόκληρη τη σεζόν για τη στιγμή αυτή».

Για το πως τελείωσε η σεζόν: «Το να επιστρέψεις στις προπονήσεις, να καταφέρεις να ανακάμψεις από έναν τραυματισμό, να προετοιμαστείς για ένα Game 5 με τη Μακάμπι και τώρα να γυρίσεις από το 0-2 κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι απίστευτο. Έδωσα τα πάντα στο γήπεδο».

Για το πως νιώθει: «Είμαι πραγματικά κουρασμένος. Άξιζε τον κόπο. Κέρδισα δύο τίτλους και πολλές γνώσεις. Χάρη στις κακές στιγμές, μπορώ να απολαμβάνω τις καλές στιγμές πιο πολύ. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια και έχω ζήσει δύσκολες στιγμές. Η οικογένειά μου με στήριξε».

Για την πορεία του στον Παναθηναϊκό: «Έχω νιώσει πολύ αγάπη. Λατρεύω την Αθήνα και αγαπώ τους οπαδούς. Και εκείνοι με αγαπούν».

Για τη σεζόν που έρχεται: «Μου αρέσει να κερδίζω. Είμαι εδώ για να κερδίζω. Σίγουρα θέλω να κερδίζω και τη νέα σεζόν. Να κερδίσω πάντα. Είχαμε δύο κύπελλα που δεν κατακτήσαμε φέτος, το Super Cup και το Κύπελλο. Θέλω να κερδίζω τα πάντα. Είναι ένα μακρύ καλοκαίρι, αλλά μου αρέσει να είμαι εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.