Χεζόνια: Ανανέωση πέντε ετών στη Ρεάλ με 2.5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με ισπανικό δημοσιεύμα

Χεζόνια: Ανανέωση πέντε ετών στη Ρεάλ με 2.5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με ισπανικό δημοσιεύμα

Νίκος Καρφής
Ματέο: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για Χεζόνια και Ταβάρες»
O Mάριο Χεζόνια θα συνεχίσει στη Ρεάλ για άλλα πέντε χρόνια με συμβόλαιο 2.5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Μετά το... ναυάγιο με τη Μπαρτσελόνα, έγινε γνωστό πως ο Μάριο Χεζόνια αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη Marca να αναφέρεται στις προτάσεις που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα ο Κροάτης φόργουορντ.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Σίρο Λόπεζ ανέφερε στο ραδιόφωνο COPE ότι ο Χεζόνια θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, βάζοντας την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο παρά το γεγονός ότι η περίπτωσή του ήλθε στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα για την Μπαρτσελόνα.

Και τώρα έρχεται πάλι ο Λόπεζ να το κάνει πιο συγκεκριμένο. Αναφέρει πως ο Κροάτης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες επιλογές 2.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ένα... σίριαλ μέσα στο καλοκαίρι που μένει να δούμε αν θα ολοκληρωθεί με ανακοίνωση.

O Χεζόνια μέτρησε φέτος 13.5 πόντους (52% στο δίποντο, 43% στο τρίποντο, 92% στις βολές), 4.6 ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κλέψιμο και 13.3 PIR ανά 23:18 σε 38 αγώνες της EuroLeague με την ομάδα του Τσους Ματέο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.