Παναθηναϊκός: Οι απίστευτες δυνατότητες του glass floor που θέλει να βάλουν οι πράσινοι στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Οι απίστευτες δυνατότητες του glass floor που θέλει να βάλουν οι πράσινοι στο ΟΑΚΑ

Νίκος Καρφής
H FIBA
Το Gazzetta σας παρουσιάζει τις φοβερές δυνατότητες του glass floor που θέλει να επιστρατεύσει ο Παναθηναϊκός AKTOR στο ΟΑΚΑ.

Το ολικό λίφτινγκ στο ΟΑΚΑ αναμένεται να περάσει σε... άλλο επίπεδο, καθώς θα γίνει το πρώτο γήπεδο στην Euroleague όπου θα έχει glass floor αντί παρκέ! Έτσι θα προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία τόσο στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR που θα παρακολουθούν τα ματς στο ΟΑΚΑ, όσο και στους τηλεθεατές.

Για πρώτη φορά το Glass floor έκανε την εμφάνιση του στα αθλητικά δρώμενα το 2014 , σε ένα τουρνουά πάσκετ 3on3 στο Βερολίνο. Επίσης έχει εφαρμοστεί ήδη από τη FIBA έχοντας διεξαχθεί και το πρόσφατο Final 4 του BCL στο Βελιγράδι πάνω σε glass floor. Και σίγουρα εντυπωσίασε τους πάντες. Όπως φοβερά πράγματα έγιναν και στο Αll Star Saturday Night του All Star Game του ΝΒΑ.

Ποιες είναι όμως οι απίστευτες δυνατότητες του ASB Lumiflex glass floor που θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ; To Gazzetta εξηγεί!

Διευκολύνει τη ζωή των αθλητών

Aρχικά το glass floor εξασφαλίζει ασφαλέστερες και φιλοκότερες συνθήκες για τις αρθρώσεις των αθλητών, αφού χαρακτηρίζεται από ελαστικότητα και αντίσταση στην ολίσθηση. Επιπλέον προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και ελαστικότητα που υπερβαίνει τα συμβατικά ξύλινα αθλητικά δαπέδα. Δυσκολεύει την πτώση ή τα γλιστρήματα σε σχέση με τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. Επίσης το νέο δάπεδο είναι άοσμο.

Απεριόριστες δυνατότητες

Είναι σχεδιασμένο με σκοπό την καλύτερη δυνατή εμπειρία εμπειρία παίκτη και θεατή. Προσαρμόζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εμφάνιση δυναμικού περιεχομένου, όπως λογότυπα ομάδων, χορηγοί, διαφημίσεις, videos και οπτικά εντυπωσιακά γραφικά.

Διαδραστική καινοτομία

Συνδέει τον αθλητισμό με την τεχνολογία και την καλύτερη δυνατή εμπειρία των φιλάθλων. Το σύστημα ενσωματώνει δεδομένα παρακολούθησης της απόδοσης και της καταπόνησης των αθλητών, ακόμα και εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στην προπόνηση, μεταφράζοντας δεδομένα σε δυναμικά γραφικά (και κατά τη διάρκεια των time out) με σκοπό την καλύτερη και πιο προσεγμένη δουλειά.

Ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση

Με διάρκεια ζωής έως και 70 χρόνια και φώτα LED που διαρκούν τουλάχιστον 100.000 ώρες, το ASB LumiFlex εγγυάται μια αξιόπιστη και βιώσιμη λύση για κάθε αθλητικό χώρο. Το σύστημα δαπέδου είναι κατασκευασμένο από σκληρά, φιλικά προς το περιβάλλον και ανθεκτικά υλικά, όπως γυαλί και αλουμίνιο. Ακομη και μετά από πολλά χρόνια, η επιφάνεια διατηρεί την αρχική της ποιότητα χωρίς ορατά σημάδια φθοράς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.