Εφές: Παρελθόν ο Κλάιμπερν

Εφές: Παρελθόν ο Κλάιμπερν

Νίκος Καρφής
Τραυματισμός για τον Κλάιμπερν
Ο Γουίλ Κλάιμπερν δεν θα συνεχίσει στην Εφές τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσαν οι Τούρκοι.

Χωριστούς δρόμους τραβούν πλέον ο Γούιλ Κλάιμπερν και η Εφές. Η ομάδα από την Τουρκία ανακοίνωσε το διαζύγιο και πλέον ο Αμερικανός αναζητά στα 34 του, τον επόμενο σταθμό της λαμπρής καριέρας του. Μιλάμε για έναν παίκτη που τα πήρε όλα το 2019 με την ΤΣΣΚΑ. Kατέκτησε την Euroleague, βγήκε MVP του Final Four, ενώ φυσικά βρέθηκε και στην καλύτερη πεντάδα.

Στην Εφές αγωνίστηκε από το 2022 μέχρι φέτος, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα Τουρκίας το 2023 και συνθέτοντας ένα φοβερό δίδυμο δίπλα στον Σέιν Λάρκιν, ενώ για μια σεζόν πρόλαβε και τον Μίτσιτς πριν εκείνος πάει στο ΝΒΑ. Φέτος είχε 13.3 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 2 ασίστ κατά μέσο όρο στη EuroLeague.

Μένει να δούμε που θα τα καταλήξει, αφού η ποιότητα του πάντα κάνει... γκελ στην αγορά της Euroleague και ειδικά τώρα που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.