Μονακό: Ανανέωσε ο Μπλόσομγκεϊμ

Μονακό: Ανανέωσε ο Μπλόσομγκεϊμ

Newsroom
Νικη για την Μονακό
Κάτοικος Προιγκιπάτου για άλλα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ, ο οποίος και ανανέωσε ο συμβόλαιό του με τη Μονακό.

Παίκτης της Μονακό (τουλάχιστον) έως το 2026 θα παραμείνει ο Τζαρόν Μπλοσομγκεϊμ, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε κατά μέσο όρο 6.6 πόντους και 3.3 ριμπάουντ ανά 20 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς.

«Είμαι προφανώς πολύ ενθουσιασμένος που παραμένω στη Μονακό. Ειλικρινά, ήταν μια εύκολη επιλογή για μένα. Ο κύριος λόγος που παραμεινα ήταν στο ότι ήθελα να χτίζω πάνω σε αυτά που έχω κάνει και σε αυτά που κάναμε ως ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Με τους συμπαίκτες μου έχουμε χτίσει εξαιρετικές σχέσεις εντός και εκτός γηπέδου. Είμαι πολύ άνετα με πολλά παιδιά και ανυπομονώ να καλωσορίσω τα νέα» είπε ο Μπλοσομγκεϊμ και συνέχισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να παίξω με έναν παίκτη όπως ο Νικ (σ.σ. Καλάθης). Είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένος που τον έχω συμπαίκτη. Ο κύριος στόχος μου είναι να συνεχίσω να χτίζω πάνω σε αυτό που έχουμε κάνει. Την πρώτη μου χρονιά φτάσαμε στο Final Four, τη δεύτερη χρονιά στα playoffs της EuroLeague. Νομίζω ότι μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.