Λορέντζο Μπράουν: «Η απόφαση που πήρα ήταν η καλύτερη για την οικογένειά μου»

Λορέντζο Μπράουν: «Η απόφαση που πήρα ήταν η καλύτερη για την οικογένειά μου»

Λορέντζο Μπράουν
Ο Λορέντζο Μπράουν θα αγωνίζεται τα επόμενα τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό AKTOR και όπως είπε ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε για την οικογένειά του.

Μόνο η ανακοίνωση μένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν από την Μακάμπι στον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά είναι διαδικαστικό το θέμα και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να επισημοποιηθεί «γάμος» μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας στην «Israel Hayom» στάθηκε στην απόφασή του να αφήσει τη Μακάμπι για λογαριασμό των «πρασίνων» αλλάζοντας σελίδα και κεφάλαιο στην καριέρα του: «Αγαπούσα κάθε δευτερόλεπτο και απολάμβανα κάθε στιγμή στην Μακάμπι. Ο χρόνος που πέρασα στο Τελ Αβίβ ήταν ξεχωριστός για μέν, έγινα ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη εδώ και γι' αυτό ευχαριστώ τους οπαδούς και τον σύλλογο. Η απόφαση που πήρα ήταν η σωστή για την οικογένειά μου και για μένα» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του 33χρονου γκαρντ ο οποίος κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν, ανέφερε:

«Πρώτα από όλα, είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Το χρειαζόμουν για μένα και για τα αδέρφια μου στην ομάδα! Το κερδίσαμε όλοι μαζί. Ήταν μεγάλη η σεζόν, αλλά κατακτήσαμε και το πρωτάθλημα και έκανε το τέλος ιδιαίτερα γλυκό. Αξίζαμε κάτι καλύτερο και στην Euroleague» είπε ο Λορέντζο Μπράουν και συνέχισε:

«Περάσαμε μια πολύ δύσκολη σεζόν, ήμασταν συνέχεια στο δρόμο, η γυναίκα μου ήταν έγκυος και έπρεπε να φροντίζω την οικογένειά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη σεζόν και αυτή την περίοδο. Είχα μερικές δύσκολες στιγμές και επίσης μερικά άσχημα παιχνίδια, αλλά μέσα από τα λάθη σου γίνεσαι καλύτερος. Κανείς δεν ξέρει τα όσα θυσίασα, παρά μόνο οι συμπαίκτες μου».

Όσο για τον Όντεντ Κάτας; «Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.