Αμπρίνες για Χεζόνια: «Η Μπαρτσελόνα πήρε σωστή απόφαση να μην τον υπογράψει μετά τις δηλώσεις»

Newsroom
Ο Αμρίνες και ο Βέσελι της Μπαρτσελόνα
Την Μπαρτσελόνα υπερασπίστηκε με δηλώσεις του ο Άλεξ Αμπρίνες αναφορικά με το θέμα του Μάριο Χεζόνια και της συμφωνίας που τελικά δεν ίσχυσε με τους Καταλανούς.

Ο Μάριο Χεζόνια έφτασε πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά θα παραμείνει παίκτης της Ρεάλ, όπως ανέφερε ο ίδιος στο τουίτερ. Ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο θα συμβεί αν δεν υπάρξει κάποια... ενόχληση από το NBA μέχρι τις 19 Ιουλίου, καθώς το συμβόλαιό του έχει NBA out.

Με τον Άλεξ Αμπρίνες να σχολιάζει τον... παραλίγο γάμο μεταξύ των Καταλανών και του Χεζόνια, καθώς το ρεπορτάζ έκανε λόγο για υπογραφή του Κροάτη και αλλαγή στάσης της Μπαρτσελόνα μετά από δηλώσεις του στο φινάλε των τελικών της Liga Endesa.

«Δεν ξέρω ακριβώς αν είχε υπογράψει ή όχι, αλλά εξεπλάγην όταν είπαν ότι το είχε κάνει και μετά έκανε αυτές τις δηλώσεις. Προφανώς καταλαβαίνω απόλυτα τους οπαδούς και τη δυσφορία. Νομίζω πάρθηκε η σωστή απόφαση, η οποία ήταν να μην ισχύσει η συμφωνία αν κάτι είχε υπογραφεί» τόνισε ο Αμπρίνες σε δηλώσεις που παραχώρησε στη Marca.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.