Παρτίζαν: Για πρόταση στον Μπόνγκα κάνουν λόγο οι Σέρβοι

Άιζακ Μπόνγκα
Τον Άιζακ Μπόνγκα έχουν βάλει στον στόχο τους στη Σερβία και συγκεκριμένα στην Παρτίζαν, που φαίνεται πως του έχει κάνει πρόταση για να τον φέρει στο Βελιγράδι.

Μαρίνκοβιτς, Λούντμπεργκ, Ντιλικινά και τώρα... αναζητά τρόπο να κάνει δικό της τον Άιζακ Μπόνγκα η Παρτίζαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της meridiansport. Ο 25χρονος φόργουορντ της Μπάγερν έχει μπει στο στόχαστρο της ομάδας του Ομπράντοβιτς, με το δημοσίευμα να κάνει λόγο για πρόταση των Σέρβων.

Στο πλαίσιο αυτού του ολικού rebuild της Παρτίζαν, με τους Πάντερ και ΛεΝτέι να αποτελούν ήδη παρελθόν, ο Ομπράντοβιτς θέλει να γεμίσει με την αθλητικότητά του Μπόνγκα τις θέσεις των φόργουορντ, έχοντας την εμπειρία από την EuroLeague.

Την περασμένη σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου μέτρησε 5.8 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε σχεδόν 20 λεπτά που πατούσε παρκέ!

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.