Ζάλγκιρις: Στέλνουν τον Σμάιλαγκιτς στο Κάουνας

Newsroom
Ο Αλεν Σμάιλαγκιτς με τη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου
Κάτοικος... Κάουνας ετοιμάζεται να γίνει ο Άλεν Σμάιλαγκιτς σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία.

Το συμβόλαιο του Άλεν Σμάιλαγκιτς ολοκληρώθηκε στην Παρτίζαν και όπως ανέφερε η «Mozzart Sport» είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει στο Βελιγράδι.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για «διαζύγιο» του νεαρού φόργουορντ/σέντερ με την Παρτίζαν, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Κάουνας για λογαριασμό της Ζάλγκιρις.

«Ο Σμάιλαγκιτς πρόκειται να υπογράψει στη Ζάλγκιρις, η οποία του πρόσφερε εξαιρετικές συνθήκες και όπως φαίνεται κατάφερε να κερδίσει τη θετική του απάντηση. Αν και τις τελευταίες εβδομάδες συζητά για επέκταση της συνεργασίας με την Παρτίζαν, οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να βρουν κοινό σημείο επαφής, οπότε ο Σέρβος σέντερ βρίσκεται στην έξοδο του συλλόγου όπου αγωνίστηκε τις τρεις προηγούμενες σεζόν» ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Φέτος αγωνίστηκε σε 31 ματς της Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 5.5 πόντους και 2.2 ριμπαουντ ανά 15:51 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 64% στα δίποντα, 46% στα τρίποντα και 73% στις βολές.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.