Μπράουν: «Θέλω τη Euroleague, αυτό είναι το επόμενο στη λίστα μου»

Μπράουν: «Θέλω τη Euroleague, αυτό είναι το επόμενο στη λίστα μου»

Μπράουν
Ο Λορέντζο Μπράουν έδειξε την... δίψα του για την κατάκτηση της Euroleague με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Λορέντζο Μπράουν πάτησε Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR και ετοιμάζεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ανακοινωθεί στη συνέχεια η απόκτηση του από τους πράσινους.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία, τόνισε πως ήρθε για να πάρει τίτλους με το τριφύλλι και συγκεκριμένα τη Euroleague, ενώ πρόσθεσε πως ο Αταμάν είναι εκ των καλυτερων προπονητών στην Ευρώπη.

«Ήρθα για νίκες, υπάρχει μεγάλο ταλέντο εδώ, υπάρχουν πολλές προσδοκίες και έρχομαι να παίξω μπάσκετ. Υπάρχει προσμονή για μένα, ήρθα στην ομάδα που πήρε την Euroleague. Θέλω να πάρω τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Θέλω τη Euroleague. Πέτυχα πολλά εκτός από αυτό και είναι το επόμενο πράγμα στη λίστα μου. Δεν έρχομαι για να είμαι ο καλύτερος παίκτης αλλά για να είμαι παίκτης ομάδας και να κάνω τους καλύτερους τους συμπαίκτες μου», ανέφερε αρχικά.

Για τον Αταμάν και τον Χουάντσο είπε: «Ο Αταμάν με διάλεξε και είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Είναι κάτι τεράστιο για μένα. Ο Χουάντσο μου είπε τα καλύτερα λόγια, με βοήθησε να έρθω».

Στο τέλος ανέφερε: «Είμαι σε μια πολύ ωραία πόλη σαν την Αθήνα. Είχαμε και πιο παλιά συζητήσεις. Είμαι πολυ ευχαριστημένος και ανυπόμονος να παίξω στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.