Παρτιζάν: «Κλείνει για δύο χρόνια τον Μπόνγκα»

Παρτιζάν: «Κλείνει για δύο χρόνια τον Μπόνγκα»

Άιζακ Μπόνγκα
Ο Άιζακ Μπόνγκα φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να βρει τη νέα του μπασκετική «στέγη».

Πριν από μερικές ημέρες, η meridiansport έκανε λόγο για ενδιαφέρον και πρόταση της Παρτιζάν Βελιγραδίου στον Άιζακ Μπόνγκα. Τώρα, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η σέρβικη ιστοσελίδα, MozzartSport, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το συμβόλαιο στο οποίο αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές θα έχει διάρκεια δύο ετών και με αυτόν τον τρόπο η ομάδα της σέρβικης πρωτεύουσας θα επιδιώξει να ενισχυθεί στις θέσεις των φόργουορντ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 25χρονος Γερμανός με ύψος 2,04 μέτρα, αγωνιζόταν στη Μπάγερν Μονάχου έχοντας κατά μέσο όρο από 5,8 πόντους με 4,2 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 19:55 λεπτά εντός παρκέ. Στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα της Φρανκφούρτης, των Λέικερς, των Γουίζαρτνς και των Ράπτορς ενώ το 2023 κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.