Παρτιζάν: Τέλος ο Σμάιλαγκιτς

Ο Αλεν Σμάιλαγκιτς με τη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου
Ο Άλεν Σμάιλαγκιτς αποτελεί και επίσημα πλέον παρελθόν από την Παρτιζάν Βελιγραδίου, με τον ίδιο φαίνεται πως θα ενταχθεί στη Ζάλγκιρις Κάουνας.

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου ανακοίνωσε ότι ο Άλεν Σμάιλαγκιτς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τις δύο πλευρές για ανανέωση μέσα στις περασμένες ημέρες.

Ο 24χρονος Σέρβος φόργουορντ (2,08 μ.) βρισκόταν στον σύλλογο της σέρβικης πρωτεύουσας από το 2021, κατακτώντας το πρωτάθλημα της ABA Liga το 2023 ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στο επίπεδο της Euroleague είχε κατά μέσο όρο από 5,5 πόντους με 2,2 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ σε 15:51 λεπτά εντός παρκέ.

Στο παρελθόν έχει υπάρξει επίσης παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, στους οποίους έμεινε από το 2019 μέχρι το 2021, έχοντας συμμετοχές κατά κύριο λόγο στη G League προτού επιστρέψει στην Ευρώπη.

«Υπογράφει για 2 χρόνια στη Ζάλγκιρις ο Σμάιλαγκιτς»

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το BasketNews, ο Σμάιλαγκιτς θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με τη Ζάλγκιρις Κάουνας, μία φήμη που είχε βγει πριν από μερικές ημέρες από τη Mozzart.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.