Γιαννακόπουλος: «Θα συνεχίσω να επενδύω, μ' αυτά που κάνετε θα έρθω να σας πάρω και το ΣΕΦ»

Γιαννακόπουλος: «Θα συνεχίσω να επενδύω, μ' αυτά που κάνετε θα έρθω να σας πάρω και το ΣΕΦ»

Newsroom
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε τρία stories στο Instagram, αναφερόμενος σε καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του, ενώ αναφέρθηκε και στην προτροπή βίας.

Με αφορμή καταγγελίες που έχουν γίνει προς το πρόσωπό του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσα από δύο stories στο λογαριασμό του στο Instagram.

«M' αυτά που κάνετε θα έρθω να σας πάρω και το ΣΕΦ, μην σου πω Ότι θα βάλω και από το πουθενά να έρθουν να σας αγοράσουν και την ομάδα και να την κάνω παράρτημα, να είναι Παναθηναικος Β'», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Εγώ θα συνεχίσω να επενδύω στην ομάδα, φέρνοντας παικταράδες, φτιάχνοντας γηπεδάρα, εσείς αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε να τα ξοδεύετε στο να κάνετε καταγγελίες για κάθε άρθρο όλων των κωδικών που υπάρχουν. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του».

Με ένα τρίτο του στόρι, λίγο αργότερα, αναρωτήθηκε σχετικά με την προτροπή σε βία, υποστηρίζοντας: Και έχω και μία απορία, αν με ακούει κάποιος νομικός που να με ακολουθεί, μπας και μπορέσει να μου τη λύσει.

Επειδή η βία, απ' όσο ξέρω, δεν είναι μόνο ούτε η σωματική, είναι και η ψυχολογική, είναι και η λεκτική και η λεκτική μέσα από το διαδίκτυο. Επειδή βγαίνουν τιμωρίες...

Το γεγονός ότι από τον Ολυμπιακό αφήσανε τον Σλούκα να φύγει και όλο το ίντερνετ βρίζει τη διοίκηση και τον προπονητή του Ολυμπιακού. Όταν λέω το ίντερνετ, εννοώ φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αυτό θεωρείται προτροπή σε βία; Δηλαδή θα μπορούσα να τους κάνω καταγγελία ότι αφήσανε τον αθλητή τους με ασέβεια να φύγει, άρα αυτή τη στιγμή υπάρχει πολλή μεγάλη λεκτική βία στο ίντερνετ. Αν γίνει και με κανέναν άλλον παίκτη αυτό...

Θεωρείται βία αυτό; Θεωρείται προτροπή σε βία; Τι λέει; Τι λέτε;»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.