«Φαβορί για τον Βιλντόζα η Παρτιζάν, υπογράφει στην ομάδα του Ομπράντοβιτς»

Newsroom
«Φαβορί για τον Βιλντόζα η Παρτιζάν, υπογράφει στην ομάδα του Ομπράντοβιτς»
Ο Λούκα Βιλντόζα φέρεται έτοιμος να επιστρέψει στο Βελιγράδι για λογαριασμό της Παρτιζάν αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο Αργεντινός γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η περίπτωση του Λούκα Βιλντόζα ήλθε εκ νέου στο προσκήνιο για την Παρτιζάν και σύμφωνα με το Sport Klub, η επιστροφή του Αργεντινού γκαρντ στο Βελιγράδι για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων» γίνεται όλο και πιο πιθανή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ενδιαφέρον της Παρτιζάν για τον Βιλντόζα έχει γίνει πιο θερμό το τελευταίο διάστημα. Αναφέρεται μάλιστα πως δεν είναι απίθανο να υπογράψει σύντομα το συμβόλαιό του με τους «ασπρόμαυρους».

Ο Βιλντόζα βρίσκεται αυτή τη περίοδο στη σερβική πρωτεύουσα με τη σύντροφό του, έχοντας σημειώσει 5.8 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 27 αγώνες στην Ευρωλίγκα. Η Παρτιζάν έχει ήδη ενισχυθεί με τους Λούντμπεργκ, Ντιλικινά και Μαρίνκοβιτς ενώ έχει συμφωνήσει με τους Άριαν Λάκιτς και Μάριο Νάκιτς.

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.