Λάσο: «Το Μόναχο θα είναι πάντα στις καρδιές μας»

Λάσο: «Το Μόναχο θα είναι πάντα στις καρδιές μας»

Ο Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου
Ο Πάμπλο Λάσο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τη Μπάγερν Μονάχου και τους φιλάθλους της.

Ο Πάμπλο Λάσο αποτελεί παρελθόν από τη Μπάγερν Μονάχου, έχοντας αναλάβει πλέον τα ηνία του πάγκου της Μπασκόνια, με συμβόλαιο μάλιστα το οποίο ισχύει μέχρι το 2027.

Ο 56χρονος Ισπανός τεχνικός έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον γερμανικό σύλλογο και τους φιλάθλους του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όσα ένιωσε κατά τη θητεία του στην ομάδα της Βαβαρίας.

«Σε όλη την οικογένεια της Μπάγερν:

Με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Η πρώτη μου εμπειρία ως προπονητής έξω από την Ισπανία ήταν εκπληκτική χάρη σε εσάς. Πετύχαμε σπουδαίους στόχους, αλλά η στήριξή σας πραγματικά μας ώθησε για να τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστώ όλους: Παίκτες, επιτελείο, ανθρώπους στο γραφείο, φιλάθλους...

Δεν έχω λόγια για να σας περιγράψω πώς μας κάνατε να νιώσουμε, εμένα και την οικογένειά μου. Το Μόναχο θα είναι πάντα στις καρδιές μας.

Σας ευχαριστώ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.