Βίρτους: Ευχαρίστησε ο Αμπάς που φεύγει για αλλού

Βίρτους: Ευχαρίστησε ο Αμπάς που φεύγει για αλλού

Ο Αμπάς με τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια
Ο Αουντού Αμπάς μέσα από story του ευχαρίστησε τη Βίρτους και τους φιλάθλους της, με τον ίδιο να φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Μπολόνια.

Από το 2020 ο Αουντού Αμπάς ήταν ένα από τα «σταθερά γρανάζια» της Βίρτους Μπολόνια, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε κατά μέσο όρο από 4,4 πόντους με 1,7 ριμπάουντ και 0,4 ασίστ σε 12:51 λεπτά εντός παρκέ.

Ο 31χρονος Ιταλός φόργουορντ (1,98 μ.), μέσα από ένα story το οποίο ανέβασε στο Instagram, ευχαρίστησε τόσο τον ιταλικό σύλλογο όσο και τους φιλάθλους του, οι οποίοι τον στήριξαν σε όλες τις δύσκολες στιγμές ενώ επί της ουσίας προανήγγειλε το γεγονός ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τη Βίρτους αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Έφτασα σε ένα σταυροδρόμι: Συνέχισε έτσι ή σεβάσου τον εαυτό σου ως παίκτη και ως άνθρωπο. Έδωσα τα πάντα για αυτή τη φανέλα, πάλεψα» ενώ λίγο παρακάτω συμπλήρωσε: «Θα μου λείψετε παιδιά, είστε φοβεροί».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της sportnado, ο Αμπάς φαίνεται πως έχει προσφορές τόσο από την Ιταλία όσο και από άλλες ομάδες του εξωτερικού.

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.