ΜακΚίσικ στο Gazzetta: «Φόρεσα το μπλουζάκι με τον Μπαρτζώκα για όσα έγραφαν γι' αυτόν στα Media»!

ΜακΚίσικ στο Gazzetta: «Φόρεσα το μπλουζάκι με τον Μπαρτζώκα για όσα έγραφαν γι' αυτόν στα Media»!

.
O Σακιέλ ΜακΚίσικ μίλησε στο Gazzetta για το μπλουζάκι που φόρεσε με το πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα για να στηρίξει τον προπονητή του και εξήγησε πως θέλει τον Σάσα Βεζένκοβ πίσω στους Πειραιώτες!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ: Γιάννης Σταυρουλάκης

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ βρέθηκε στη Σύρο ως προσκεκλημένος του Γιώργου Πρίντεζη για το Stoiximan AegeanBall Festival και την παραμονή του αγώνα, εμφανίστηκε στο νησί με ένα απίθανο μπλουζάκι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Αμερικανός γκαρντ συναντήθηκε με τον πρωταθλητή παρκούρ, Δημήτρη Κυρσανίδη, με τον ΜακΚίσικ να μη λέει όχι σε μία φωτογραφία. Μόνο που αυτή έδειξε την απίθανη μπλούζα που φορούσε, με το πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα πάνω της.

«Ξέρετε πως έχω καλό στιλ! Το ξέρετε έτσι (γέλια); Αυτό το t-shirt είναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια. Έπειτα από όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν γι' αυτόν στα Media, αυτό έπρεπε να κάνω! Ένιωσα την υποχρέωση να το κάνω. Είναι ο προπονητής μου και τον υποστηρίζω. Για όσα έχει κάνει για εμένα... Νομίζω ότι πολλοί παίκτες στην Ευρωλίγκα θα εκτιμούσαν και θα το αναγνώριζαν. Του είμαι ευγνώμων για την καριέρα μου! Είμαι εδώ για εσένα, σε υποστηρίζω και με υποστηρίζεις. Αυτό γίνεται κάθε μέρα» εξήγησε στο Gazzetta.

«Σίγουρα θέλουμε πίσω τον Σάσα»

Όσον αφορά την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, είπε: «Ο Τάιλερ είναι παλιός φίλος, του έστειλα μήνυμα και το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι είναι ενθουσιασμένος που γυρίζει στον Ολυμπιακό και ανυπομονεί! Νομίζω ότι είναι σπουδαίο ότι επέστρεψε».

Ο Σάσα Βεζένκοβ είναι το πρόσωπο των ημερών και ο Σακιέλ ΜακΚίσικ είπε στο Gazzetta: «Είμαι σίγουρος ότι πολλοί του έχουν στείλει μήνυμα. Τον υποστηρίζω συνέχεια, θα τον υποστηρίξω και τώρα, όποια απόφαση και αν πάρει. Είτε θέλει να δοκιμάσει ξανά στο ΝΒΑ, είτε αποφασίσει να γυρίσει. Να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα. Θα δούμε. Σίγουρα τον θέλουμε πίσω».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.