Ολυμπιακός μεταγραφές: Ολοκληρώνεται το deal με τον Κίναν Έβανς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ολοκληρώνεται το deal με τον Κίναν Έβανς

ο Έβανς της Ζάλγκιρις κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε στα νέα δεδομένα που του παρέθεσε σε επίσημη πρόταση ο Ολυμπιακός και μένει η ανακοίνωσή του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας όπως όλοι οι προπονητές της Euroleague είχε ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις παικτών κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Κίναν Έβανς ήταν ένας από αυτούς και οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος φρόντισαν να κλείσουν τη μεταγραφή του Αμερικανού γκαρντ μέρες πριν την ολοκλήρωση της χρονιάς.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έπαιζε τον άχαρο μικρό τελικό με τη Φενέρμπαχτσε στο Final 4, ο Εβανς έπεφτε τραυματίας στο παρκέ. Η διάγνωση ανέφερε πως υπέστη ρήξη του επιγονατιδικού συνδέσμου στο αριστερό πόδι και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Αυτό θα τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για 6-8 μήνες, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Νέα δεδομένα στη συμφωνία Ολυμπιακού και Έβανς

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει μαζί του για κλειστό διετές συμβόλαιο με το ύψος των συνολικών αποδοχών να έφτανε κοντά στα 3.500.000 δολάρια. Τα πάντα φυσικά άλλαξαν ως προς τις λεπτομέρειες. Οι δύο πλευρές τις τελευταίες μέρες διαπραγματεύτηκαν και κατέληξαν σε συμφωνία.

Το νέο συμβόλαιο θα έχει τριετή διάρκεια (και όχι διετή) με την ομάδα να έχει την option να βγει από αυτό κάθε καλοκαίρι πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο. Για τον πρώτο χρόνο συμβολαίου τα χρήματα θα είναι λίγα αφού ο Εβανς θα πατήσει παρκέ το 2025. Για όσο διάστημα προλάβει θα προσπαθήσει να δείξει τις ικανότητές του και να συνεχίσει κανονικά και τις επόμενες σεζόν στον Πειραιά.

Ο Έβανς φέτος στη Euroleague μέτρησε 17.3 πόντους με 43.5% στα τρίποντα, 2.8 ριμπάουντ. 3.9 ασίστ.

Ερχεται Ελλάδα ο Εβανς

Η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένη και μένει μόνο η ανακοίνωση τις επόμενες 48 ώρες. Μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ θα έρθει στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα για να γνωρίσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και μέλη του σταφ σε μία πρώτη επαφή με το νέο του περιβάλλον.

Ο Ολυμπιακός πέραν της υπόθεσης του Σάσα Βεζένκοβ η οποία παραμένει στάσιμη καθώς ακόμη οι Ράπτορς δεν έχουν επικοινωνήσει με την πλευρά του παίκτη παρά μόνο τον ατζέντη του, κοιτάζει την αγορά για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με έναν επιπλέον περιφερειακό παίκτη.

@Photo credits: Euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.