Βίρτους: Παραμένει και τη νέα σεζόν ο Σενγκέλια

Βίρτους: Παραμένει και τη νέα σεζόν ο Σενγκέλια

Σενγκέλια
Όπως αποκάλυψε ο CEO της Βίρτους Μπολόνια, ο Σενγκέλια θα παραμείνει και την επερχόμενη σεζόν στην ιταλική ομάδα.

Κατά τη διάρκεια μίας πρόσφατης συνέντευξης τύπου, ο CEO της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Τόρνικε Σενγκέλια θα φοράει τη φανέλα του ιταλικού συλλόγου και τη σεζόν του 2024-25.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο 32χρονος φόργουορντ από τη Γεωργία, στο επίπεδο της Euroleague μετρούσε κατά μέσο όρο από 14,5 πόντους ενώ παράλληλα μάζευε 5 ριμπάουντ και μοίραζε 3,3 ασίστ σε 27:25. Στο παρελθών έχει περάσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ έχει υπάρξει παίκτης των Μπρούκλιν Νετς και των Σικάγο Μπουλς.

Συγκεκριμένα, ο παράγοντας της Βίρτους ανέφερε:

«Ο Σενγκέλια θα είναι παίκτης της Βίρτους Μπολόνια και την ερχόμενη σεζόν. Δουλεύουμε για μια πολυετή συμφωνία μαζί του.

Έχουμε συμφωνήσει προφορικά με τον Σενγκέλια για διετές συμβόλαιο. Έχουμε στείλει την πρόταση στον εκπρόσωπό του και ελπίζω πως το θέμα μπορεί να λήξει εντός 48 ωρών. Είναι πολύ πιθανή η παραμονή του, έχουμε συμφωνήσει σε όλα προφορικά»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.