Ολυμπιακός: Το depth chart με 9 ξένους στο ρόστερ

Ολυμπιακός: Το depth chart με 9 ξένους στο ρόστερ

Ο Λούκα Βιλντόζα
Το Gazzetta σας παρουσιάζει το πως αναμένεται να είναι το depth chart του Ολυμπιακού μετά και την επικείμενη μεταγραφή του Λούκα Βιντόζα και του Κίναν Έβανς.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Λούκα Βιλντοζα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό AKTOR και οι «ερυθρόλευκοι» είναι το βασικό φαβορί για την απόκτησή του.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Πειραιά αποκτά παραπάνω βάθος στις θέσεις τον γκαρντ, με τον 28χρονο Αργεντίνο, κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν στην Euroleague να μετρά 5.7 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 28 αγώνες (5 ως βασικός) με 14:56 συμμετοχή ανά ματς. Στη Basket League ο μέσος όρος συμμετοχής αυξήθηκε (18.7) με τα στατιστικά του να διαμορφώνονται σε: 6.3 πόντους, 3 ασίστ και 1.4 ριμπάουντ.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του συνολικά 10 ξένους (μαζί με τον Κίναν Έβανς), ωστόσο με την αναμενόμενη αποδέσμευση του Μπραζντέικις, θα πέσει στους πάλι στους 9. Το όριο των ξένων από τη νέα χρονιά στο εγχώριο πρωτάθλημα θα είναι 8, με κάθε ομάδα να έχει δικαίωμα χρησιμοποίησης των 6 από αυτών, κάτι το οποίο θα ισχύει μέχρι και τους τελικούς. Το Gazzetta σας παρουσιάζει το depth chart του ρόστερ που αναμένεται να έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη διάθεσή του.

Το depth chart του Ολυμπιακού με την επικείμενη μεταγραφή του Βιλντόζα και του Έβανς

  • PG: Γουόκαπ, Βιλντόζα, Έβανς, Μήτρου Λονγκ
  • SG: Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Γουίλιαμς Γκος
  • SF: Παπανικολάου, ΜακΚίσικ, Μπραζντέικις (αναζητείται λύση για να αποχωρήσει)
  • PF: Πίτερς, Πετρούσεφ
  • C: Μιλουτίνοφ, Φαλ, Ράιτ. Τανούλης
@Photo credits: eurokinissi, ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.