Μήτογλου: «Ο Αταμάν μας είπε ότι δεν είμαστε εδώ για να... παίξουμε, αλλά για να πάρουμε EuroLeague και πρωτάθλημα»

Μήτογλου: «Ο Αταμάν μας είπε ότι δεν είμαστε εδώ για να... παίξουμε, αλλά για να πάρουμε EuroLeague και πρωτάθλημα»

Ο Ντίνος Μήτογλου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Ντίνος Μήτογλου φιλοξενήθηκε στο podcast της Euroleague, το Crossover και μίλησε για την ιστορική σεζόν του Παναθηναϊκού.

Ο Ντίνος Μήτογλου αποτελεί τον πιο πρόσφατο καλεσμένο του Τζο Αρλάουκας, στο podcast της Euroleague, το Crossover. Ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντηση των παικτών του Παναθηναϊκού και στα λόγια που είπε ο Εργκίν Αταμάν.

«Από την πρώτη ημέρα, από την πρώτη στιγμή, στην προετοιμασία. Η ομάδα άρχισε να μαζεύεται. Οι μισοί ήταν με τις Εθνικές ομάδες. Και ο κόουτς μας φώναξε κοντά του και μας είπε, "Ακούστε, δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε. Αλλά για να κερδίσουμε την EuroLeague και το Πρωτάθλημα. Δεν είμαι εδώ για παιχνιδάκια, θέλω να κερδίσουμε», είπε ο Μήτογλου.

«Όταν ευστόχησα, όλα σκοτείνιασαν»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε ο Αταμάν στον τελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Πήγαμε στο παιχνίδι με συγκεκριμένη τακτική. Πώς θα παίξουμε άμυνα, τι πρόκειται να κάνουμε στην επίθεση. Και τι κάναμε; Ακριβώς το αντίθετο. Οπότε ο κόουτς προσάρμοσε το παιχνίδι. Το έκανε εκπληκτικά. Έκανε τις σωστές αλλαγές. Μπήκαν μέσα, άλλαξαν όλο το ματς. Ειδικά το δεύτερο ημίχρονο είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουμε».

Τέλος, ο Μήτογλου αναφέρθηκε και στο μεγάλο τρίποντο που σημείωσε στον τελικό: «Όταν πήρα την μπάλα, έκανα προσποίηση για πάσα. Εκεί έχεις 3-4 δεύτερα προτού σουτάρεις, ένα καλό βλέμμα στην μπασκέτα για 1-2 δεύτερα. Και όταν ευστόχησα, όλα σκοτείνιασαν».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.