Χεζόνια: Μαδριλένος και επίσημα ως το 2029

Χεζόνια: Μαδριλένος και επίσημα ως το 2029

ο Μάριο Χεζόνια στο Final Four
Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμείνει ο Μάριο Χεζόνια έως το 2029, με τη Ρεάλ να επισημοποιεί την ανανέωση της συνεργασίας τους για πέντε χρόνια!

Μπορεί να είχε πολλά επεισόδια το σίριαλ του Μάριο Χεζόνια σχετικά με το πού θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν, αλλά τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον κρατήσει δικό της. Μάλιστα με ένα deal πενταετίας, έως το 2029, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους Μαδριλένους.

Ο Κροάτης φόργουορντ έφτασε πολύ κοντά στο να παίξει ξανά για την Μπαρτσελόνα, αλλά το προσύμφωνο που φαίνεται πως είχε υπογράψει... σκίστηκε σε μία νύχτα, ύστερα και από τις δηλώσεις του μετά τον τίτλο που κατέκτησε με τη Ρεάλ.

Ο Χεζόνια τελικά ανανέωσε με τους Μαδριλένους, παρότι και εκείνοι ήταν διστακτικοί, με τον 29χρονο να δεσμεύεται πλέον για μια πενταετία στη Μαδρίτη, κλείνοντας έτσι κάθε άλλη πόρτα.

Έχοντας ήδη προλάβει να κατακτήσει με τη Ρεάλ μία EuroLeague, ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και δύο Super Cup Ισπανίας σε αυτήν τη διετία, ο Χεζόνια θα συνεχίσει να φοράει τα λευκά, θέλοντας να πολλαπλασιάσει τα επιτεύγματά του με τη Ρεάλ.

Την περασμένη χρονιά μέτρησε 10.8 πόντους και 3.5 ριμπάουντ μέσο όρο με τη φανέλα της Ρεάλ στη EuroLeague, χάνοντας όμως την ευκαιρία για το back to back, αφού βρήκε στον δρόμο του τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.