Ρεάλ Μαδρίτης, Μεταγραφές: Για τρία χρόνια παίκτης της ο Φελίζ

Ρεάλ Μαδρίτης, Μεταγραφές: Για τρία χρόνια παίκτης της ο Φελίζ

Αντρέ φελίζ
Στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναμενόταν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρές Φελίζ, που συμφώνησε να ενισχύσει τους «μπλάνκος» για μία τριετία.

Ο Αντρές Φελίζ (1.85μ., 26 ετών) είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης με τον Μάριο Χεζόνια, οι Μαδριλένοι κλείνουν τις υποθέσεις που είχαν αφήσει.

Ο Φελίζ αναμενόταν να υπογράψει στη Ρεάλ και πλέον το deal έγινε επίσημο. Ο ίδιος φυσικά βρίσκεται στην Ελλάδα, μιας και η Δομινικανή Δημοκρατία θέλει μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι τριετής, με τον Φελίζ να παίρνει... προαγωγή στην EuroLeague έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στην Μπανταλόνα, όπου και μέτρησε στο EuroCup 14.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ μέσο όρο.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.