Βεζένκοβ: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό!

Βεζένκοβ: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό!

Βεζένκοβ: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό!
Ο κύβος ερρίφθη και ο Σάσα Βεζένκοβ επιστρέφει στον Ολυμπιακό ύστερα από μια σεζόν στο ΝΒΑ!

Το πολυαναμενόμενο deal για τον Ολυμπιακό παίρνει... σάρκα και οστά! Ο Σάσα Βεζένκοβ αναμένεται να γίνει και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Βούλγαρος φόργουορντ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι αρνήθηκε την πρόταση που του έκαναν και απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες για να λύσει τη συνεργασία του με τους Ράπτορς, επιλέγοντας να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα» αντί ενός μυθικού συμβολαίου, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από μία σεζόν.

Η ανταλλαγή που τον έφερε στο Τορόντο από το Σακραμέντο άνοιξε το δρόμο. Ι Βεζένκοβ τις τελευταίες μέρες έχει μιλήσει αρκετά με τους προπονητές των Ράπτορς και δεν πείστηκε για τον ρόλο του ανημερώνοντάς τους πως δεν θέλει να μείνει στο ΝΒΑ. Οι Ράπτορς ήθελαν να τον κρατήσουν στο training camp για να τον δουν από κοντά, αλλά κάτι τέτοιο ήταν απίθανο.

Ο Βεζένκοβ θα μείνει ελεύθερος τις επόμενες ώρες από το συμβόλαιο που τον δεσμεύει στο NBA. Πλέον θα τοποθετηθεί στη λίστα των waivers για τις επόμενες 48 ώρες και φυσικά ο Ολυμπιακός, που κίνησε όλο αυτό το διάστημα τις διαδικασίες για να τον πείσει να πιάσει ξανά λιμάνι, τον έκανε δικό του.

Ο Βεζένκοβ επέλεξε την επιστροφή σε ένα οικείο περιβάλλον. Όπου μεγάλωσε ο ίδιος το στάτους του και έγινε MVP της EuroLeague, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Την περασμένη σεζόν σε 42 παιχνίδια με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς μέτρησε 5.4 πόντους με 37.5% στο τρίποντο, 2.3 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.