Πετρούσεφ: Ενδιαφέρον από τον Ερυθρό Αστέρα σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα

Πετρούσεφ
H σερβική Mozzart Sport δημοσίευσε video της συνάντησης του Φίλιπ Πετρούσεφ με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερυθρού Αστέρα, Ζέλικο Ντρσέλιτς, αναφέροντας ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Σέρβο ψηλό του Ολυμπιακού.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μίλησε πρόσφατα στους συμπατριώτες του για το status του στον Ολυμπιακό και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους Πειραιώτες, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Αυτό είναι το πιο πιθανό. Έχουμε συμβόλαιο. Βέβαια, σήμερα ποτέ δεν ξέρεις. Οι παίκτες που έχουν συμβόλαια φεύγουν. Οπότε θα δούμε. Πάντα μπορεί κάτι να συμβεί...».

Στο μεταξύ, η σερβική Mozzart Sport δημοσίευσε video της συνάντησης του Πετρούσεφ με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερυθρού Αστέρα, Ζέλικο Ντρσέλιτς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Crown Plaza του Βελιγραδίου, αφού ο Πετρούσεφ συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως: «Η μεταγραφή του Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα δεν θα είναι εύκολη για τον απλούστατο λόγο ότι παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού όπου έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν».

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Πετρούσεφ όμως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πάρει οποιαδήποτε απόφαση πριν επισημοποιηθεί η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ. Σε κάθε περίπτωση, οι Πειραιώτες πιστεύουν πάρα πολύ στον Σέρβο ψηλό, ο οποίος έχει δεδομένες ικανότητες και είναι σε πολύ καλή ηλικία (24χρ.) με μεγάλη προοπτική. Τα πάντα θα τεθούν επί τάπητος όταν γίνει επίσημη η απόκτηση του Βεζένκοβ.

Εξάλλου, ο Ερυθρός Αστέρας ενισχύθηκε πρόσφατα στην ίδια θέση με την προσθήκη του Μάικ Ντάουμ ωστόσο η Mozzart Sport επισημαίνει στο ρεπορτάζ της ότι ο Πετρούσεφ θα ήταν η βασική επιλογή του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Σέρβος ψηλός έχει 7.9 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ μ.ό. σε 78 αγώνες στη EuroLeague με την Εφές, τον Ερυθρό Αστέρα και τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.